No a les retallades, per una escola pública i de qualitat

No a les retallades, per una escola pública i de qualitat

dimecres, 25 de gener del 2012

Carta dels profesors del "IES Pere Boïl” de Manises

    
Manises, 24 de gener de 2012

Estimades famílies:

Com sabeu, la Conselleria ha aprovat unes fortes retallades que afecten els serveis públics que, junt a altres que ja venien aplicant-se, afecten la qualitat de l’ensenyament dels vostres fills: reduccions de plantilles, acomiadament d’interins, augment d’alumnat per aula, desaparició de reforços i programes específics, falta de materials i de diners per manteniment.
La Conselleria només cobrirà una de cada dues substitucions de professorat de baixa médica, i els substituts no s’incorporaran de forma immediata. Això vol dir que l’alumnat pot perdre entre 15 i 20 dies de classe, si és el cas.

Al nostre Centre ens deuen 73.000 € per les despeses: llum, calefacció, telèfon, papereria... Les famílies encara no han cobrat tampoc les beques de llibres.

Nosaltres, ni com a ciutadans ni com a treballadors de l’administració pública, som els responsables de la mala gestió econòmica que els polítics han fet a la nostra Comunitat. La política del “despilfarro” i de “los grandes eventos” (aeroports sense avions, escultures personalistes, circuits de fórmula 1, una televisió autonòmica plena de càrrecs de confiança... i altres que tots coneixem) no hem de pagar-la nosaltres.
Davant d’aquesta situació, l’assemblea del professorat de l’IES Pere Boïl de Manises, reunida el 23 gener del 2012, ha acordat les següents MESURES TEMPORALS:
  • Concentracions de 5 minuts tots els DIJOUS a l'entrada del centre.
  • Compliment estricte de l'horari laboral; per la qual cosa no s'atendrà a les famílies fora de l'hora assignada.
  • Suspensió de les Activitats Extraescolars i Complementàries, a excepció d'aquelles que siguen compromisos internacionals.
  • Donada la impossibilitat de contractar monitors externs, només es mantindran les activitats extraescolars dels dimecres impartides pel professorat del centre: Música, Informàtica i Educació física (de Primària).
  • Assistir a les manifestacions , la convocatòria de les quals es comunicarà adequadament.
Informarem d’altres mesures de protesta, acordades de forma conjunta amb la resta de centres educatius de Manises.

Si voleu mantindre-vos informats dia a dia, podeu visitar el blog:

PER UNA ESCOLA PÚBLICA I DE QUALITAT!
 
NO A LES RETALLADES ALS SERVEIS PÚBLICS!
 
DEPURACIÓ DE RESPONSABILITATS EN EL CONSELL!

Institut E.S “Pere Boïl”, Manises


                     Carta de los profesores del "IES Pere Boïl” de Manises

Manises, 24 de enero de 2012

Estimadas familias:

Como sabéis, la Conselleria ha aprobado unos fuertes recortes que afectan a los servicios públicos que, junto a otros que ya venían aplicándose, afectan a la calidad de la enseñanza de vuestros hijos: reducciones de plantillas, despido de interinos, aumento de alumnado por aula, desaparición de refuerzos y programas específicos, falta de materiales y de dinero para mantenimiento.
La Conselleria sólo cubrirá una de cada dos sustituciones de profesorado de baja médica, y los sustitutos no se incorporarán de forma inmediata. Esto significa que el alumnado puede perder entre 15 y 20 días de clase.
A nuestro Centro le deben 73.000 € para los gastos de luz, calefacción, teléfono, papelería... Las familias aún no han cobrado tampoco las becas de libros.
Nosotros, ni como ciudadanos ni como trabajadores de la administración pública, somos los responsables de la mala gestión económica que los políticos han hecho en nuestra Comunidad. La política del "despilfarro" y de "los grandes eventos" (aeropuertos sin aviones, esculturas personalistas, circuitos de Fórmula 1, una televisión autonómica llena de cargos de confianza... y otros que todos conocemos) no debemos pagarla nosotros.
Ante esta situación, la asamblea del profesorado del IES Pere Boïl de Manises, reunida el 23 de enero de 2012, ha acordado las siguientes MEDIDAS TEMPORALES:

  • Concentraciones de 5 minutos todos los JUEVES en la entrada del centro.
  • Cumplimiento estricto del horario laboral, por lo que no se atenderá a las familias fuera de la hora asignada.
  • Suspensión de las Actividades Extraescolares y Complementarias, a excepción de aquellas que sean compromisos internacionales.
  • Dada la imposibilidad de contratar a monitores externos, sólo se mantendrán las actividades extraescolares de los miércoles que sean impartidas por el profesorado del centro: Música, Informática y Educación física (de Primaria).
  • Asistir a las manifestaciones, cuyas convocatorias se comunicarán adecuadamente.
  • Informaremos de otras medidas de protesta, acordadas de forma conjunta con el resto de centros educativos de Manises.

Si queréis manteneros informados día a día, podéis visitar el blog:

                                        pereboilreivindica.blogspot.com

POR UNA ESCUELA PÚBLICA Y DE CALIDAD !
 
NO A LOS RECORTES DE LOS SERVICIOS PÚBLICOS!
 
DEPURACIÓN DE RESPONSABILIDADES EN EL CONSELL !


Instituto E.S “Pere Boïl”, Manises

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada