No a les retallades, per una escola pública i de qualitat

No a les retallades, per una escola pública i de qualitat

dilluns, 30 de gener del 2012

ASSEMBLEA DE 30 DE GENER: IMPORTANT!! TANCADA EL DIA 6 DE FEBRER

Després de l'assemblea del dia 30 gener 2012 us informem de les següents propostes d'actuació:

Tancament i sopar al centre el dia 6 de FEBRER: aprofitarem per fer una ASSEMBLEA, SOPAR i realització de Pancartes.
Quedeu TOTES/TOTS CONVIDADES/CONVIDATS: alumnes, pares, mares, docents.
En un altre ordre de propostes:
  • Es compondrà una carta dirigida a les difernts editorials amb les que els centres educatius de Manises treballen en les diverses etapes educatives. Comunicant la intenció de no treballar en les aules amb llibres de text d'aquestes editorials per al següent curs.
    Aquesta missiva serà comú per a tots els centres educatius de la població. En aquesta s'explicaran els motius conduents a aquesta decisió.
El mateix es farà amb les empreses que normalment treballen amb nosaltres fent les activitats extraescolars: serveis de bus, teatres, museus
  • Realitzar concentracions davant de les institucions locals i provincials: ajuntament, Depuradora de Pinedo, aeroport de Castelló ...
  • S'ha format una comissió per elaborar pancartes de protesta i comunicació que es col · locaran en llocs estratègics de centre.
  • S'ha proposat per l'assemblea intercentres la següent iniciativa: no presentar voluntaris per a la composició de tribunals de la PAU. Així com realitzar un únic pla lector comú per a tots els centres de Manises.
A més, comentar-vos que la mesura de no realitzar més activitats complementàries i extraescolars va tenint els seus efectes: avui el centre ha rebutjat unes jornades organitzades per l'ajuntament de Manises sobre la prevenció del tabaquisme

2 comentaris:

  1. Hola soy Ana, mientras permanezca en bolsa y no me llamen para trabajar de otro instituto, intentaré acudir a las reivindicaciones del Pere Boil, como al encierro del dia 6.

    Me gusta la idea del blog, así estoy informada aunque ya no esté con vosotros.

    Un abrazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ana, muchas gracias por tu colaboración. Entre todos haremos más fuerza.

      Elimina